vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mașinile de epocă revin la Arad la „Retro Parada Primăverii”

  de Special Arad | 21 aprilie 2017, 2:16 PM | Auto | Știri Arad

  0

  Ca în fiecare an, asociația „Retromobil Club România” organizeaza RETRO PARADA PRIMĂVERII în 26 de orașe din țară, printre care se numără și Aradul, anul acesta urmând să se stabilească un nou record de participare.

  Parada mașinilor de epocă va debuta la Arad în Piaţa Avram Iancu, sâmbătă, 22 aprilie, la ora 10:00 şi se va încheia la ora 13:00 cu un tur al oraşului.

  Retromobil Club România, asociația națională a posesorilor și restauratorilor de vehicule istorice, a luat ființă la București în 1998. Membrii RCR dețin peste 500 de vehicule istorice fabricate în perioada 1901-1981, restaurate și conservate în perfectă stare de funcționare, sunt originale și întrunesc criteriile de atestare ale Federației Internaționale a Vehiculelor Vechi.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.