miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mașinile care staționează pe loc interzis sunt ridicate, iar șoferii primesc amendă 580 lei

  de Special Arad | 17 ianuarie 2019, 12:27 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  4

  (foto: Poliția Locală Arad)

  Comunicat. Polițiștii locali cu atribuții privind circulația rutieră continuă acțiunile de control referitoare la oprirea/staționarea neregulamentară a autovehiculelor.

  Pe strada Fraţii Neumann, pe aleea de acces spre blocurile Ared, conducătorii auto care nu respectă semnificaţia indicatoarelor rutiere “oprirea interzisă” şi, totodată, îngreunează sau blochează complet accesul sunt sancţionaţi contravenţional, iar ca măsură complementară se dispune ridicarea autovehiculului. În acest context, 2 conducători auto vor fi nevoiţi să achite o amendă de 580 lei pentru staţionarea interzisă şi contravaloarea operaţiunilor de ridicare şi transport al autovehiculului.

  Îndrumăm conducătorii auto să parcheze regulamentar şi să nu blocheze accesul spre/dinspre proprietăţile alăturate drumului public.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Le ridică și pe cele ale „jmecherilor”? Alea de costă cât salariile de polițai de la 10 ani în sus.
   Nu cred! Eu le tot văd parcate aiurea și de alea nu se atinge nimeni. De fapt, poliția discriminează cu această campanie. Vor să ne arate că, noi restul lumii, trebuie sa fim obedienți și nu cumva să facem ce fac „Ștabii”, potenții urbei.

   --21 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.