Mașină răsturnată între Cermei și Șomoșcheș

  de Special Arad | 31 mai 2019, 12:14 PM | Știri Arad

  0

  (foto: ISU Arad)

  Azi dimineață, în jurul orei 01:30, a avut loc un accident rutier (autoturism ieșit în afara părții carosabile) cu trei victime, dintre care o persoană încarcerată (conștientă) pe DJ709, între localitățile Cermei și Șomoșcheș.

  Autoturismul s-a răsturnat în afara părtii carosabile. În mașină erau trei persoane. Două dintre ele au ieșit singure, iar una – din cauza poziției autoturismului – a necesitat intervenția echipajului de descarcerare a Detașamentului Ineu. Persoana a fost extrasă și predată echipajului SAJ în stare stabilă fără probleme deosebite.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.