Mașină furată din Olanda, depistată la Vama Nădlac II

  de Special Arad | 3 July 2017, 2:53 PM | Urmăriți

  0

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au depistat un tânăr din județul Brașov care s-a prezentat la controlul de frontieră la volanul unui autoturism furat din Olanda.

  În data de 1  iulie 2017, ora 23:30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Sebastian Z., în vârstă de 22 de ani, domiciliat pe raza jud. Braşov, conducând un autoturism marca Hyunday, an de fabricaţie 2006.

  La controlul de frontieră, şoferul a prezentat pentru mijlocul de transport în cauză certificatul de înmatriculare şi un certificat de inspecţie tehnică.

  În urma verificărilor specifice efectuate în bazele de date s-a constatat că mașina figurează ca fiind furată, alertă introdusă de autorităţile din Olanda în 17.05.2017.

  Faţă de cele constatate, conducătorul auto a declarat că a împrumutat autoturismul de la o cunoștință şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta este căutat de autorităţile din Olanda.

  Mijlocul de transport, în valoare de 2.500 euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări privind săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.