miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Mașina de la Elite Bodyguard Team, sustrasă și accidentată în timpul concertului lui Raoul de la Târgul de Crăciun din Arad! Făptașul era într-o stare avansată de… oboseală

  de Lucian Dănilă | 17 decembrie 2017, 9:01 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Știri Arad. O mașină a firmei de pază Elite Bodyguard Team a fost sustrasă chiar în timpul concertului pe care Raoul îl susținea în această seară la Târgul de Crăciun din spatele clădirii Palatului Administrativ din Arad.

  Cel care a sustras mașina se pare că se afla într-o stare avansată de ebrietate, a pornit-o și a rupt un pom mic din Parcul Eminescu. Imediat după ce a comis fapta, acesta a fost oprit și legitimat de cei de la Poliția Locală.

  „Cel care a sustras mașina nu este angajatul nostru. Nu purta uniforma de la firmă, iar acest lucru s-a întâmplat în timp ce agenții noștrii care asigură paza la Târgul de Crăciun erau pe scenă la concertul interpretului Raoul. Se pare că cel care a sustras mașina a deschis portiera, a găsit cheia și a pornit-o, iar din cauza stării sale probabil a apăsat accelerația în locul frânei. Cei de la Poliția Locală l-au identificat, iar noi vom depune mîine, luni,o plângere pentru tentativă de furt și distrugere împotriva celui care a intrat în mașină. Nu este o mașină de intervenție, este o Dacia Logan în care agenții noștrii se încălzesc pe perioada târgului. Mașina a fost dusă în Parcul Eminescu în urmă cu o lună și nu poate fi scoasă de acolo decât la finalul târgului, câile de acces spre ieșirea din parc fiind blocate până atunci”, ne spune Mihai Birău, director la Elite Bodyguard Team.

  Mașina firmei de pază a fost avariată în partea din față.

  elite 1

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.