miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Mașină căutată de autorităţile din Germania, descoperită la Vama Nădlac II

  de Special Arad | 13 martie 2018, 2:47 PM | Urmăriți

  0

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat un cetăţean român care conducea un autoturism marca Mercedes, în valoare de 85.000 lei, ce figura ca fiind căutat de autorităţile din Germania.

  Luni, 12 martie, ora 20.00, la Punctul de Trecere a Frontierei ed pe autostradă, Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră la ieşirea din ţară cetăţeanul român Laurenţiu M. (30 de ani), din județul Gorj, conducând un ansamblu rutier format dintr-un autoturism cu care tracta o platformă pe care era transportat un autoturism marca Mercedes.

  În urma verificărilor în baza de date s-a constatat că mijlocul de transport de pe platformă figurează ca „bun pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Germania, din data de 21.02.2018.

  Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că autoturismul este al unui prieten care l-a rugat să îl ducă în Germania la firma de leasing pentru că nu mai poate să plătească ratele.

  Mijlocul de transport, în valoare de 85.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.