sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Momentul în care o mașină cade într-o groapă adâncă care s-a format pe un drum, în urma inundațiilor din China

  de - | 4 august 2023, 2:05 PM | Internaţional

  0

  captură video digi24.ro

  Un șofer din China a căzut cu mașina într-o groapă care s-a creat în asfalt. Porțiunea de drum se surpase din cauza inundațiilor și alunecărilor de teren, notează Digi24.

  Urmările taifunului care a lovit China continuă să-i ia prin surprindere pe oamenii de acolo.  De exemplu, pe șoferul din aceste imagini, care a observat prea târziu groapa căscată în asfalt. A frânat în zadar, pentru că mașina a căzut în gol și s-a oprit lângă un alt autoturim, care avusese aceeași soartă.

  Bărbatul a scăpat cu viață și a ieșit de acolo ajutat de alți șoferi, dar autoturismul a fost serios avariat. Porțiunea de drum se surpase din cauza inundațiilor și alunecărilor de teren, provocate de taifunul Doksuri. Furtuna a făcut prăpăd în nordul Chinei, unde a ucis 20 de oameni, jumătate dintre ei în Beijing.

  Vezi videoul AICI.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.