Maschio Gaspardo a făcut furori la București în prezența a peste 70.000 de oameni!

  de Lucian Dănilă | 7 noiembrie 2018, 10:19 AM | Advertorial | Știri Arad

  0

  Târgul INDAGRA este cel mai important eveniment cu profil agricol din România. Organizat la Romexpo, în București, târgul s-a bucurat de participarea a numeroși expozanți din peste 20 de țări (Austria, Belgia, Bulgaria, China, Cehia, Coreea de Sud, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Moldova, Olanda, Polonia, România, Serbia, Slovenia, Spania, Turcia, Ucraina și Ungaria), dar și de prezența ministrului Agriculturii, Petre Daea și a preşedintelui Camerei de Comerţ şi Industrie a României, Mihai Daraban.

  Cel mai impresionant stand de la renumitul târg de agricultură l-a avut o companie din Arad! Maschio Gaspardo a ieșit din nou în evidență, așa cum a făcut-o an de an, compania cu sediul în Chișineu Criș având cel mai mare stand din expoziție, în care a expus peste 40 de utilaje agricole. Pe parcursul celor cinci zile de târg, compania a fost reprezentată de o echipă de specialiști, care a oferit toate informațiile necesare celor care au vizitat standul și au cerut informații despre utilajele prezentate. Peste 70.000 de persoane au vizitat weekendul trecut târgul Indagra 2018.

  Maschio Gaspardo a demonstrat și în acest an de ce este Producătorul numărul 1 de utilaje agricole din România. Ca noutăți, au fost prezentate la INDAGRA grapa cu discuri Admiral, cu o caracteristică unică, și anume 4 rânduri de discuri de pregătire, semănătoarea de plante prășitoare MTE cu cadru telescopic fiind un alt produs introdus în promoția semănătorilor de plante prășitoare, noua secție de semănat cu distribuție electrică și sistem ISOTRONIC și multe alte produse din gama de protecție a plantelor, prelucrarea terenului, pregătirea patului germinativ, semănat și prelucrarea fânului.

  Maschio Gaspardo este un grup internaţional, specializat în producţia de echipamente agricole pentru arat, semănat, arhitectură peisageră, producţie de furaje şi recoltare şi prelucrare a fânului. Grupul comercializează şi distribuie o gamă largă de produse sub două mărci importante – Maschio şi Gaspardo, se arată și pe site-ul oficial al companiei.

  Grupul Maschio Gaspardo are 7 unităţi mari de producţie, 4 în Italia şi alte 3 în străinătate (România, India şi China) şi 112 filiale de vânzări în străinătate, fiind o prezenţă relevantă la scară mondială. Anul acesta, Maschio Gaspardo România a sărbătorit 15 ani de activitate în țară, fabrica din Chișineu Criș fiind inaugurată în anul 2003.

  „Forța unor evenimente precum INDAGRA demonstrează că este pe deplin justificată încrederea în capacitățile întreprinzătorilor de a valorifica potențialul imens de care beneficiază România în agricultură. Sunt convins că, prin asemenea târguri și expoziții, România devine un hub regional important pentru sectorul agricol și pentru piața de profil. În ultima perioadă, sunt dezbătute intens, la nivel european, provocările viitorului în agricultură”, a fost mesajul președintelui Klaus Iohannis.

  (P)

   

   

   

   

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.