sâmbãtã, 25 mai, 2024

Special Arad Logo

  Mascații au descins în forță pe Mărului! Salvări și poliție în alertă în toiul nopții

  de Special Arad | 29 octombrie 2015, 10:01 PM | Știri Arad

  3

  Știri Arad. A fost o noapte mai specială pentru forțele de ordine din Arad. Un apel la numărul de urgență 112 a făcut ca echipaje ale poliției din Arad, salvări și trupe de mascați să descindă în forță pe Mărului, strada cu care – cel puțin polițiștii – sunt destul de bine familiarizați din cauza problemelor…

  Acum nu a fost vorba de vreun scandal între clanuri, ci de un incident domestic care se putea încheia cum se poate mai rău, cu o crimă. Unui bărbat de 51 de ani, am spune noi fără toate țiglele pe casă, i s-a pus pata pe concubina lui cu 25 de ani mai tânără și a înjunghiat-o de zece (10!) ori din gelozie. Noroc că niciuna dintre cele zece înjunghieri adevărate nu au reușit să producă minunea – parafrazându-l pe Chilian – astfel că femeia a scăpat cu viață, dar în stare gravă.

  În jurul orei 23 a fost transportată la Spitalul Clinic Județean din Arad pentru a i se salva viața. Până în acest moment, femeia de 26 de ani e în viață, dar am aflat că două dintre înțepături puteau fi fatale.

  Pentru că fratele femeii a avut tupeul să își apere sora, concubinul acesteia, beligerant și gelos, l-a înțepat și pe el. Nu s-a soldat cu urmări grave…

  Mascații au avut puțin de alergat. Concubinul gelos a luat-o la sănătoasa pe câmp, dar nefiind pus la punct cu pregătirea fizică a fost prins din urmă de pluton și dus la secția de poliție. S-a ales cu 39 de zile de arest preventiv.

  E obișnuit însă. Când spuneam că nu e cu toate țiglele pe casă aveam puțintică dreptate. Omul a mai excutat opt (8) ani de închisoare pentru viol și incest. A fost condamnat la 11, dar a executat 8, între 2002 și 2010. Acum îl mai așteaptă ceva ani prin celule, fiind încadrat la tentativă de omor.

  FOTO: romaniapress.ro – arhiva

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. iarasi vesnica poveste a strazii Marului,daca nu e fum ,funingine de cauciucuri aprinse si de componentele masinilor vandute la fier vechii, afaceri dubioase a politistilor corupti precum si a altor cadre ale primariei ,apele romane,garda de mediu,disciplina in constructii etc…atunci crime si batai…o adevarata jungla unde legea nu prea are de a face cu localnicii strazii Marului mai rau ca in evul mediu,unde dreptatea se face dupa influienta,putere politica acesti oameni simpli nu fac decat sa copieze comportamentul celor cu fuctii cat de cat si se cred Dumnezeii pe pamant care in schimbul a nu stiu ce foloase propii inchid ochii,ba chear apara pe multi incalatori a legilor.Pana cand le va mai merge?!

   +35 voturi
   +1
   -1
  2. ar fi cazul sa descinda din nou,la fer vechii la Ady&Nik pe str Marului unde se aprinde cauciucuri de cum se intuneca si alte componente auto pentru recuperarea ferului impreuna cu tiganii din apropiere de langa pista care incendiaza cauciucuri noapte de noapte…pentru un pumn de argintii autoritatile locale ne-au vandut sanatatea ,viata recuperatorilor de fer vechii.Sa le fie rusine in frunte cu GARDA DE MEDIU o adunatura de hoti si incompetenti care stralucesc in prostie.

   +12 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.