marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cu 163 km/h între Mâsca și Pâncota. Șoferul, lăsat fără permis pentru patru luni

  de Ioana Costaș | 3 iulie 2023, 5:59 PM | Știri Arad

  0

  Un șofer a rămas fără permisul auto pentru patru luni după ce a fost prins conducând mașina cu 163 km/h între localitățile Mâsca și Pâncota. Pe lângă asta, conducătorului auto i-a fost aplicată o amendă în avloare de 1.305 lei.

  „În cadrul activităților de monitorizare a vitezei de deplasare, în după-amiaza zilei de 2 iulie, pe DJ 709, între Mâsca și Pâncota, polițiștii orașului Pâncota au depistat un bărbat de 35 de ani, din Arad, în timp ce conducea un motor. Aparatul radar a înregistrat o viteză de 163 km/h, depășind viteza legală cu 73 km/h. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 120 de zile”, au transmis reprezentanții IPJ Arad. Potrivit acestora „viteza este una din principalele cauze generatoare de accidente cu consecințe grave, impunerea respectării vitezei legale fiind una din prioritățile IPJ Arad”.

   

  Citește și: Amendat și cu permis suspendat, după ce a condus cu 191 km/h în Seleuș

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.