miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Mărturisire emoționantă! „Vreau să mai văd stadionul nou și apoi pot să mor…”

  de Lucian Dănilă | 14 februarie 2015, 9:07 PM | Sport

  0

  Unul dintre cei mai vechi fani ai brandului UTA a făcut o mărturisire emoționantă la meciul pe care UTA l-a câștigat în această dimineață cu FC Bihor. Gheorghe Beleiu este de mai bine de 50 de ani un om dedicat culorilor alb-roșii și este în stare chiar să moară pentru acest brand.

  A văzut povestea echipei UTA încă din perioada în care arădenii câștigau campionate, eliminau pe Feyenoord, pe Austria Salzburg sau Vitoria Setubal, or era egala lui Tottenham pe White Hart Lane. A văzut și decăderea Bătrânei Doamne, retrogradarea din 1979 și din 1981, anii grei din divizia B și tot ce a urmat, inclusiv perioada neagră din epoca Marțian…

  Acum, Ghiță Beleiu săa atașat de noul proiect, această nouă UTA și crede în el, dar mai are o singură mare dorință: „Ieri eram în perfuzii, iar astăzi am venit la meci. Sunt în stare să mor pentru UTA. Am 65 de ani dar mai am o singură dorință: să mă duc să văd un meci pe viitorul stadion! Apoi pot să mor!”, sunt cuvintele lui Beleiu.

  El ne-a reamintit ce i s-a întâmplat în momentul în care se afla la Spitalul Clinic din Cluj-Napoca unde a fost operat. Atunci a fost vizitat de Cristian Panin și a spus că puține momente mai emoționate ca acela a trăit în viața lui…

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.