marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Martor sub acoperire… Compania de Apă Arad și-a făcut sediu secundar la Dumbrăvița, în Timiș, aproape de DNA

  de O. Peniță | 18 noiembrie 2019, 1:19 PM | Culise | Topic special

  1

  Știm că o să ne acuzați că v-am „trombonit” chiar începând cu titlul (unii dintre dumneavoastră, care nu cunosc subiectul, nu toți!) și ne cerem scuze. Treaba asta, cu sediul secundar, n-a fost decât o figură de stil menită a vă atrage atenția. Și asta pentru că vorbim despre șușanele…

  Deci, fiți atenți! Primim spre publicare o scrisoare, cu toate „cele” în ea, doar că nu prea putem să le dovedim. Deocamdată, dar muncim la acest aspect. Și în scrisoarea asta, spre surprinderea noastră, ce aflăm?  Că mai mulți angajați ai Companiei de Apă Arad, dintre care unul mai important și mai „ezer meșter” (a se înțelege unul care știe să facă de toate…), a fost „detașat în interes” de serviciu (personal), câteva sute de zile, adică de câțiva ani, în localitatea Dumbrăvița din județul vecin, Timiș. Și nu pentru că ar fi trebuit să repare rețelele de Apă și Canal în vederea anului 2021, ci pentru că acolo, în Dumbrăvița, există o locuință importantă. Foarte importantă, dar nu pentru Aradul pentru care ar trebui să lucreze Compania de Apă (sic!) Arad, ci doar pentru un singur personaj din această societate. Un personaj cu multe locuințe – atât spunem… deocamdată!

  E vorba despre un tătic, mândru ca un păun că are mijloacele necesare să-și ajute familia. Și ce nu face tăticul pentru pruncul său? Orice – spunem și băgăm mâna-n foc pentru asta. Poate tăticul să pună un om din subordinea sa să pună gresie în apartamentul pruncului? Poate! Poate tăticul să pună un angajat să monteze granit (mult granit) pe terasa locuinței pruncului? Poate! Poate tăticul să trimită angajatul sute de zile la locuința pruncului și să-l și ponteze ca fiind la serviciu? În scrisoare ni se spune că poate. No, bine… noi acum verificăm dacă a putut. Și, spun sursele noastre, omul cică a și scris asta undeva, oficial, dar nu nouă. Până acum!

  Foto: Ah! Scuzați-ne, am greșit și cu fotografia! Încă nu am aflat oficial că e vorba de așa ceva… de DNA adică.

  Pentru conformitate… ȘUȘANEÁ2, ȘUȘANELE, s. f. Spectacol (de varietăți) cu numere improvizate, de calitate discutabilă, atât în privința programului cât și a interpretării. ♦ Aranjament în vederea obținerii unor profituri. – Cf. tc. șișãne.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.