duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Marțian, oaspetele lui Gio la Arad! A venit să-și mai scadă din datorii?

  de Special Arad | 5 august 2014, 2:19 PM | Culise | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Oaspete surpriză la hotelul Gio, de lângă Boul Roșu, hotel aflat în proprietatea președintelui și administratorului FC UTA SA, Giovanni Catanzariti. La masă cu italianul stătea chiar Adrian Marțian, cel de care se leagă cea mai neagră perioadă din istoria clubului, perioadă în care practic gruparea a falimentat.

  Motivul vizitei lui Marțian la Arad nu ne este cunoscut, deși cunoaștem mai multe variante. Unul ar fi cel legat de datorii. Se știe că dejeanul are mai multe datorii în acest oraș, iar unul dintre cei căruia îi datorează o sumă importantă de bani este Doru Dolga. Marțian i-a cerut în urmă cu aproape un an o sumă de bani pentru care a lăsat garanție mașina sa, un Mercedes, cu care Dolga a fost în dese rânduri vâzut pe șoselele urbei. Asta ar fi doar una dintre variante.

  O alta este legată de o nouă alianță cu Gio. De ce? Pentru că se vorbește prin lumea fotbalului că Marțian și Cătălin Barbu, împreună cu un grup de italieni, vor să încropească rapid o echipă care să ia loc Coronei Brașov în liga secundă, iar aceasta să își dispute meciurile de pe teren propriu la cisnădie, acolo unde tot amenința clujeanul că vrea să mute UTA. Astfel nu este exclus ca, pe lângă italienii de care am scris, Marțian să îl vrea și pe Gio lângă el. Din nou…

  O a treia variantă ar fi o posibilă întâlnire cu cei de la casa de avocatură Dan, Urse și Asociații, subiectul putând fi doar unul: cel legat de intrarea în faliment a clubului FC UTA SA.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.