Marțian: „Mutu e un escroc! E o domnișoară!”

  de Lucian Dănilă | 5 mai 2014, 3:16 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Adrian Marțian nu are limite. Doar financiare… Pseudo-patronul clubului FC UTA are obiceiul de a face praf pe oricine nu este în asentiment cu el. A făcut la fel cu Giovanni Catanzariti, cu Laso, cu Falub, cu Trică, cu Alin Stoica, Neagu sau Apostu și era doar o chestiune de timp să ajungă la Mutu, prietenul și partenerul său de afaceri!

  „Am rupt relaţia de afaceri cu Adrian Mutu. E un şmecher prost! Uită că el a declarat că e posibil să vină la UTA!  E un escroc, un caracter zero! Face pe el, e o domnişoară, nu are nimic în capul ăla!”, a declarat Marţian, potrivit Fanatik. Mai mult, el spune despre actualul fotbalist al Petrolului că a încercat să-i falsifice semnătura! „Trebuia să îmi dea 5 milioane de euro pentru parteneriatul în biodiesel pe care îl începusem şi el a vrut să îmi dea ţeapă. A pus pe altcineva să semneze nişte acte prin care dorea să preia afacerea, voia să îmi falsifice semnătura. E prost, e o fetiţă, profitul era foarte mare, 3 milioane euro pe lună!”, notează aceeași sursă o declarație a clujeanului.

  După partida câștigată de UTA în compania echipei Minerul Motru, scor 3-0, foarte efervescent, Marțian a atins din nou subiectul Mutu. „L-am considerat fratele meu, dar din cauza banilor, el a spus că nu mai este nici măcar prietenul meu. A spus că i-am stricat imaginea susținând că vine la Arad, dar el a fost cel care m-a sunat și a zis că vrea să vină la UTA și asta fiindcă la Ajaccio nu mai avea loc. Numai eu știu cât am luptat să rămână în Franța, câte vorbe bune i-am pus la președintele lui Ajaccio, dar până am mai putut și eu. Dar, dacă te iei după Adi Mutu… Eu știu că el a spus că nu e prietenul meu, într-adevăr, era fratele meu. Din păcate, aștia sunt oamenii. Eu nu mă războiesc cu el, el nu știu cu cine se războiește. Cu mine nu are niciun contract semnat pe nimic, e problema lui ce face mai departe. El nu mai are nimic, chiar nu sunt deloc curios de ceea ce face mai departe”.

  Mutu, un rău necesar pentru ca Marțian să ajungă la UTA

  Întorcându-ne în timp, undeva în luna februarie a anului 2013, ne aducem aminte cât de mult a contat prietenia cu Mutu pentru ca Adrian Marțian să ajungă patron la FC UTA. Au venit împreună la Arad, au pozat, au vorbit despre un proiect care urma să se întindă pe durata a cinci ani la UTA, au plecat la Oradea unde „briliantul” a tras o beție zdravănă și au promis că UTA va ajunge din nou pe prima scenă. Tot în acea perioadă, într-un interviu, Marțian spunea despre femei că le consideră doar „un rău necesar”! Acum, „domnișoara” Mutu se dovedește răul necesar pentru Marțian, răul care l-a adus în fruntea celui mai titrat club din provincie. Răul de care s-a agățat și în toamnă, când tot stadionul îl susținea pe Trică în „războiul” cu acesta, atunci când l-a anunțat într-o conferință de presă pe Mutu ca viitorul antrenor-jucător al echipei UTA! Doar el știa acest lucru… S-a folosit de imaginea lui Mutu iar acum îl desființează. Tipic lui Marțian!

  Din păcate, din proiectul pe cinci ani a clubului s-a ales praful. UTA este ca și retrogradată în liga a treia, și-a pierdut aproape toți suporterii, și-a pierdut identitatea după ce sigla, palmaresul și culorile au fost cedate clubului UTA Bătrâna Doamnă și este în pragul falimentului. Aflat în insolvență, clubul UTA nu are nici acum un plan de reorganizare, la vară trebuie să își schimbe numele, iar datoriile sunt uriașe. Clubul are de plătit la stat peste 300 de mii de euro, iar jucătorii și angajații nu au mai fost plătiți din luna noiembrie!

  Așa a înțeles Marțian să conducă un club de talia FC UTA. L-a distrus, l-a pătat, l-a dus la faliment și încă insistă…

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.