luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Marius Sulincean (PSD): „Iustin Cionca iubeşte mai mult fotoliul cald de la CJA decât interesele judeţului” (P)

  de - | 16 noiembrie 2016, 11:54 AM | Electoral

  0

  COMUNICAT. Iustin Cionca nu are încredere nici măcar în proprii săi oameni, consilierii judeţeni PNL, care într-o atitudine de totală sfidare faţă de arădeni au fost ţinuţi astăzi acasă pentru a nu participa la şedinţa extraordinară a CJA.Singurul punct de pe ordinea de zi a fost chiar eliberarea din funcţie a preşedintelui Consiliului Judeţean, şedinţa fiind convocată de consilierii PSD şi ALDE  în temeiul articolului 94, aliniatul 2 din legea 215, cea a administraţiei publice locale.

  „PSD Arad şi-a argumentat solid motivaţia pentru care Iustin Cionca trebuie eliberat din funcţie.Cum demisia de onoare nu s-a concretizat, după cum bănuiam cu toţii, astăzi ne aşteptam, cum era normal, să purtăm o bătălie politică în plen, pe coordonate democratice cu susţinătorii  liberali ai preşedintelui CJA.În schimb Cionca, probabil de frică să nu fie trădat de proprii săi colaboratori a dat dispoziţie ca echipa PNL să absenteze de la şedinţă.Din păcate, exemplul lor a fost urmat şi de consilierii PMP şi UDMR care au dat dovadă de aceeaşi slugărnicie şi lipsă de maturitate politică.După cum am expus şi în presă pe larg, există zeci de motive pentru care Iustin Cionca trebuie să-şi înceteze mandatul ca preşedinte, de la încheierea mai multor contracte ilegale de voluntariat, la poziţia infamă faţă de problematica aeroportului din Arad şi nu în ultimul rând lipsa de viziune, comportamentul discreţionar, secretomania şi lipsa de transparenţă.Nu mai pomenim faptul că există şi un argument politic trainic şi anume că acesta a fost desemnat coordonator al campaniei electorale a PNL Arad, context în care eliberarea din funcția de președinte al Consiliului Județean Arad i-ar fi permis să muncească liniștit în folosul celor doi vicepreședinți ai Consiliului Județean care sunt și candidați la alegerile parlamentare.

  Aşadar din nou laşitate şi iresponsabilitate în tabăra PNL care a preferat la îndemnul liderilor locali să se ajungă la lipsa cvorumului pentru a nu clătina cumva soclul moşierului Cionca.

  PSD Arad va rămâne consecvent şi va reveni pe ordinea de zi  într-o şedinţă ulterioară cu proiectul eliberării din funcţie a preşedintelui CJA.”, afirmă consilierul judeţean Marius Sulincean

   

  Biroul de presă al PSD Arad

  Comandat de PSD ARAD. Executat de PROFESSIONAL WEBDESIGN  SRL-D.  Cod Unic de Identificare Atribuit de Autoritatea Electorală Permanentă la desemnarea Mandatarului Financiar: 11160007​

  NOTĂ: Prezentul comunicat de presă reprezintă un spațiu publicitar pe perioada campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, ca un bonus pentru un banner publicitar, prin intermediul cărora formațiunile politice doresc să se promoveze și să evidențieze anumite aspecte. Redacția Special Arad nu își asumă conținutul comunicatului de față!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.