luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Marius Munteanu reprezintă în această seară Aradul în cea mai tare gală K1 din România!

  de Lucian Dănilă | 19 octombrie 2018, 9:36 AM | Sport

  0

  „Dynamite Fighting Show” este cea mai puternică gală K1 din România. Comparativ, dacă vreți, este ca play-off-ul ligii naționale de fotbal, o superligă a celor mai puternici luptători din țară. Aradul are un reprezentant în această seară la evenimentul care va avea loc la Piatra Neamț, acesta fiind Marius Munteanu.

  Originar din Satu Mare, sportivul se pregătește sub comanda lui Nagy Arnold la clubul NRG Arad. În gala „Bătălia Moldovei” el se va bate, deseară după ora 20, în direct la Pro X (Sport.ro), cu Claudiu Istrate. Susținut de Elite Bodyguard Team, Munteanu participă deseară la o gală în care vor mai lupta Cătălin Moroșanu, care îl întâlnește pe Mehmet Ozer, frații Andrei și Bogdan Stoica, Sebastian Cozmâncă și alții.

  Munteanu a trecut cu bine proba cântarului și este pregătit pentru lupta din această seară.

  „Este un sportiv extraordinar, un sportiv care nu renunță niciodată și face eforturi uriașe pentru a se menține la acest nivel”, spune despre Marius Munteanu antrenorul său, Nagy Arnold.

  Marius Munteanu a fost practicant de judo, box și kick box, el participând atât în concursuri de MMA cât și K1, competiții în care are mai mult de 30 de victorii la activ.

  nagy arnold istrate munteanu

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.