duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Marius Misarăș, „Zico”, fost fotbalist și patron al unei firme de transport din Arad, s-a stins din viață la doar 48 de ani

  de Lucian Dănilă | 22 noiembrie 2022, 9:15 PM | Povești despre oameni | Știri Arad | Topic special

  1

  Marius Misarăș a fost un talentat fotbalist arădean. A jucat la juniorii Bătrânei Doamne și apoi a îmbrăcat ca senior și tricoul echipei West Petrom Pecica. Datorită tehnicii sale foarte bine, încă de mic, Marius s-a ales și cu o poreclă pe care avea să o ducă cu el întreaga viață, „Zico”.

  Era asemănat de prietenii săi cu celebrul fost fotbalist brazilian. Dragostea pentru fotbal nu i s-a stins după ce a renunțat la activitatea de jucător. A fost un împătimit suporter al echipei UTA, echipă cu care practic a crescut, fiind foarte aproape de stadion, în cartierul 6 Vânători.

  „Zico” avea doar 48 de ani și în ultimii ani era proprietarul unei firme de transport internațional. A plecat fulgerător dintre noi, după ce în urmă cu două săptămâni suferise un stop cardio-respirator. A fost internat în spital, a trecut prin momente de cumpănă pe secția de ATI, dar apoi a fost externat și, deși părea că își revine, ieri, Marius a închis ochii pentru ultima dată după ce starea sa s-a agravat în ultimele 48 de ore.

  Apropiații lui „Zico” spun că acesta ar fi contractat o bacterie în timpul în care a fost internat la spital.

  Condoleanțe familiei îndoliate!

  Înmormântarea va avea loc joi, de la ora 14, la Casa Funerară Rostyl de pe strada Cocorilor din Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.