marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Marius Mascovits a revenit în voleiul de sală după șase ani de absență!

  de Dan Lazăr | 21 octombrie 2019, 3:19 PM | Sport

  0

  Multiplu campion național al voleiului pe plajă, Marius Mascovits a revenit, cu ocazia primei runde a sezonului 2019-2020 din cadrul Diviziei A2, în voleiul de sală, contribuind la succesul UVVG ProVolei Arad.

  „Nu a fost deloc ușoară revenirea după șase ani de absență în voleiul de sală”, ne-a declarat antrenorul Marius Mascovits, unul dintre cei mai valoroși sportivi din istoria beach-volley-ului autothon, de nouă ori campion al României.
  Pornită la drum cu gânduri mari în actuala ediție de campionat, UVVG ProVolei Arad a început ezitant partida cu CSU Brașov și astfel s-a mers de la egal la egal în primul set, până la punctul 20, apoi oaspeții s-au impus cu 25-21. Impulsionați de câștigarea setului, oaspeții încep bine setul secund, ajungând să conducă cu 7-1, 8-3, dar încet, încet, arădenii revin și egalează la 14, după care preiau frâiele jocului, câștigă setul cu 25-17 și nu mai cedează inițiativa, câștigând și seturile 3 și 4: 25-16, 25-21. Așadar, 3-1 pentru echipa arădeană în primul joc al acestei ediții de campionat în care obiectivul propus este participarea la turneul de promovare și, dacă se vor crea condițiile materiale și financiare, promovarea în prima ligă.
  La final, președintele clubului arădean, prof. Radu Sabău, a ținut să mulțumească, ca de fiecare dată, factorilor locali care îl sprijină, prin Centrul Municipal de Cultură, în realizarea acestui proiect.
  Lotul formației arădene a fost alcătuit din: Ardelean Emanuel, Mascovits Marius, Both Adrian, Csiszar Balazs, Ciubotariu Alexandru, Flonta Alin, Gligor Sergiu, Matica Adrian, Lovas Lorand, Dincă Daniel, Laza Andrei, Toader Darie și Bălulescu Cristian. Au lipsit motivat Tocoian Filip și Creța Patric.
  Sâmbătă, 26 octombrie, cu începere de la ora 11.00, ProVolei va întâlni, la Polivalentă, echipa CNE LAPI Dej în cadrul etapei a doua a seriei de Vest. După acest joc se va desfășura, în aceeași locație, a nouă ediție a Cupei „Aradului” la volei, organizată de CS Fan, CS ProVolei și DJTS Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.