joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Marius Copil, victorie senzațională chiar de ziua lui! L-a bătut pe numărul 15 mondial la European Open

  de Lucian Dănilă | 17 octombrie 2019, 6:12 PM | Sport

  0

  Marius Copil s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Antwerp, European Open, turneu de 250 ATP, dotat cu premii totale de 635.750 de dolari.

  Marius (92 ATP) a jucat astăzi, chiar în ziua în care împlinește 29 de ani, cu argentinianul Diego Schwartzman, numărul 15 ATP. Arădeanul a câștigat primul set cu 6-4. Copil a reușit primul break, apoi argentinianul a reușit și el să câștige contra serviciului chiar când Marius servea pentru set, la 5-3, dar românul a reușit un re-break și s-a impus cu 6-4.

  Al doilea set a fost câștigat de Schwartzman, cu 7-5, iar decisivul a fost infernal. Marius și-a pierdut serviciul la 3-3, dar a revenit imediat și a egalat la 4. S-a ajuns la tie-break, unde Marius a câștigat cu 9-7, fructificând abia a treia minge de meci.

  După această victorie, Marius Copil a acumulat 45 de puncte ATP și o sumă de 18.590 de dolari.

  În următorul tur ar putea să dea piept chiar cu celebrul Andy Murray, dacă britanicul va trece de Pablo Cuevas.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.