Marius Copil nu a avut nicio şansă în faţa lui Mathieu

  de Lucian Dănilă | 24 April 2014, 10:27 PM | Sport

  0

  Arădeanul Marius Copil a evoluat în această seară în al doilea tur al turneului de tenis BRD Năstase Ţiriac contra francezului Paul Henri Mathieu. După ce l-a eliminat în primul tur pe un alt francez, Mannarino, de această dată, Mathieu şi-a arătat experienţa şi a trecut la pas de jucătorul român.

  Marius a contat doar în primul set, până la scorul de 3-3. Mathieu şi-a câştigat serviciul, ca apoi arădeanul să piardă ghemul pe serva lui şi s-a făcut 3-5. Experimentat, francezul nu a ratat şansa de a câştiga setul şi astfel s-a făcut 6-3.

  Al doilea set a început cu un break al francezului, care astfel a luat o opţiune foarte bună pentru a câştiga meciul. Marius a mai avut o şansă de a reveni la scorul de 1-2, dar a ratat ambele mingi de break. Mathieu a câştigat în cele din urmă cu 6-2 şi francezi se pare că au un cuvânt important de spus la Openul de la Bucureşti, Monfils, Simon şi Mathieu continuându-şi cursa.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.