Marius Copil nu a avut nicio şansă în faţa lui Mathieu

  de Lucian Dănilă | 24 aprilie 2014, 10:27 PM | Sport

  0

  Arădeanul Marius Copil a evoluat în această seară în al doilea tur al turneului de tenis BRD Năstase Ţiriac contra francezului Paul Henri Mathieu. După ce l-a eliminat în primul tur pe un alt francez, Mannarino, de această dată, Mathieu şi-a arătat experienţa şi a trecut la pas de jucătorul român.

  Marius a contat doar în primul set, până la scorul de 3-3. Mathieu şi-a câştigat serviciul, ca apoi arădeanul să piardă ghemul pe serva lui şi s-a făcut 3-5. Experimentat, francezul nu a ratat şansa de a câştiga setul şi astfel s-a făcut 6-3.

  Al doilea set a început cu un break al francezului, care astfel a luat o opţiune foarte bună pentru a câştiga meciul. Marius a mai avut o şansă de a reveni la scorul de 1-2, dar a ratat ambele mingi de break. Mathieu a câştigat în cele din urmă cu 6-2 şi francezi se pare că au un cuvânt important de spus la Openul de la Bucureşti, Monfils, Simon şi Mathieu continuându-şi cursa.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.