miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Marius Chindriș a semnat contractul vieții sale! A spus cel mai hotărât „Da”

  de Lucian Dănilă | 13 iunie 2022, 9:23 AM | Monden | Sport | Topic special

  0

  Fotbalistul arădean Marius Chindriș a avut două sezoane reușite pe plan profesional. După ce în vara trecută a promovat în Liga 1 cu CS Mioveni, în acest sezon, „Kiki” a obținut promovarea în primul eșalon și cu Petrolul Ploiești.

  Cele două performanțe vin după ce în 2016 și 2017, Chindriș a fost titular pentru UTA la barajele de promovare pierdute în fața celor de la FC Voluntari respectiv ACS Poli Timișoara. Acum, însă, după două promovări consecutive, „Kiki” a semnat contractul vieții sale. A spus cel mai hotărât „Da”, la Sala Ferdinand din Palatul Administrativ, în fața ofițerului de stare civilă și al iubitei sale, Denisa. Cei doi s-au căsătorit sâmbătă, la Arad, avându-i alături de părinții lor, rudele și prietenii apropiați, dar mai ales pe nașii George și Anamaria Țucudean, împreună cu copiii lor, Maximilian și Marc.

  Pe plan sportiv, Chindriș s-a despărțit de Petrolul Ploiești și așteaptă o nouă provocare. „Sper să obțin și cea de-a treia promovare consecutivă”, spune el, arădeanul fiind în discuții cu mai multe echipe din Liga a 2-a.

  kiki 2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.