vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Marius Baciu: „M-a reclamat un părinte de la Daco-Getica. Sunt șocat de ce s-a scris”

  de - | 13 noiembrie 2019, 10:35 PM | Sport

  0

  Marius Baciu a fost luat de „mascați” imediat după ce echipa pe care o antrenează, Turris, a câștigat jocul cu Snagov, scor 3-2. S-a speculat imediat că a fost reținut pentru implicare în mafia pariurilor, vorbindu-se de unele bilete chiar cu rezultatul meciul dintre Turris și Snagov.

  Audiat de procurori, Baciu a ieșit după aceea împreună cu avocatul său și a făcut câteva declarații pentru televiziuni în care a explicat de ce a fost ridicat:

  „Ce să se întâmple? Am fost într-o situaţie pur şi simplu jenantă. Chiar nu credeam că pot să fiu învinuit pentru asemenea lucruri. M-a reclamat un părinte de la Daco-Getica că aş fi luat eu bani şi nu l-am băgat pe fii-su. Pur şi simplu am rămas cu gura căscată! Aş vrea să vedeţi şi persoana care m-a reclamat şi să trageţi concluziile! Mai multe va spune domnul avocat. Sunt şocat şi de ce s-a scris. Eu sunt contra pariurilor. Nu am intrat niciodată într-o casă de pariuri.

  Toată situaţia a fost nemulţumirea unui părinte de la Daco-Getică, cu nemulţumiri, cu ameninţări. Mie mi s-a întâmplat lucrul acesta, nu am negat. Eu vă spun că am fost şi sunt părinte de copil şi am investit într-o şcoală de fotbal şi nu mi-am favorizat copilul meu. Chiar am avut probleme din cauza investiţiilor pe care le-am făcut. Să ajung să fiu învinuit că am luat bani de la el şi nu am băgat copilul lor. Aşa să le ajute Dumnezeu la fiecare

  M-a speriat foarte tare situaţia, normal, când nu ştii despre ce e vorba. Vlad (n.r. – avocatul său) m-a atenţionat să nu fac nicio mişcare până nu vorbesc cu el. Mai mult a durat până a venit Vlad. Declaraţia a fost o jumătate de oră.

  Nici cei de la Parchet nu se aşteptau să se ajungă la aşa ceva, s-au comportat extraordinar cu mine, eu am fost comunicativ, le-am explicat ce s-a întâmplat, le-am spus adevărul. Eu sunt un om corect în orice privinţă. Eu n-am putut să mă bucur de rezultatul meciului. Pentru mine a fost ceva… Am medicamentele în buzunar. M-au luat pe nepusă masă, nici nu au spus despre ce e vorba, poţi să cazi jos să mori! Te poţi aştepta la orice, că nu ştiam despre ce e vorba. Eu sunt corect şi lumea fotbalului mă cunoaşte. Să mi se aducă asemenea acuzaţii, e jenant”, a declarat Marius Baciu pentru Digisport la ieşirea de la Parchet.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.