Marius Baciu: „M-a reclamat un părinte de la Daco-Getica. Sunt șocat de ce s-a scris”

  de - | 13 noiembrie 2019, 10:35 PM | Sport

  0

  Marius Baciu a fost luat de „mascați” imediat după ce echipa pe care o antrenează, Turris, a câștigat jocul cu Snagov, scor 3-2. S-a speculat imediat că a fost reținut pentru implicare în mafia pariurilor, vorbindu-se de unele bilete chiar cu rezultatul meciul dintre Turris și Snagov.

  Audiat de procurori, Baciu a ieșit după aceea împreună cu avocatul său și a făcut câteva declarații pentru televiziuni în care a explicat de ce a fost ridicat:

  „Ce să se întâmple? Am fost într-o situaţie pur şi simplu jenantă. Chiar nu credeam că pot să fiu învinuit pentru asemenea lucruri. M-a reclamat un părinte de la Daco-Getica că aş fi luat eu bani şi nu l-am băgat pe fii-su. Pur şi simplu am rămas cu gura căscată! Aş vrea să vedeţi şi persoana care m-a reclamat şi să trageţi concluziile! Mai multe va spune domnul avocat. Sunt şocat şi de ce s-a scris. Eu sunt contra pariurilor. Nu am intrat niciodată într-o casă de pariuri.

  Toată situaţia a fost nemulţumirea unui părinte de la Daco-Getică, cu nemulţumiri, cu ameninţări. Mie mi s-a întâmplat lucrul acesta, nu am negat. Eu vă spun că am fost şi sunt părinte de copil şi am investit într-o şcoală de fotbal şi nu mi-am favorizat copilul meu. Chiar am avut probleme din cauza investiţiilor pe care le-am făcut. Să ajung să fiu învinuit că am luat bani de la el şi nu am băgat copilul lor. Aşa să le ajute Dumnezeu la fiecare

  M-a speriat foarte tare situaţia, normal, când nu ştii despre ce e vorba. Vlad (n.r. – avocatul său) m-a atenţionat să nu fac nicio mişcare până nu vorbesc cu el. Mai mult a durat până a venit Vlad. Declaraţia a fost o jumătate de oră.

  Nici cei de la Parchet nu se aşteptau să se ajungă la aşa ceva, s-au comportat extraordinar cu mine, eu am fost comunicativ, le-am explicat ce s-a întâmplat, le-am spus adevărul. Eu sunt un om corect în orice privinţă. Eu n-am putut să mă bucur de rezultatul meciului. Pentru mine a fost ceva… Am medicamentele în buzunar. M-au luat pe nepusă masă, nici nu au spus despre ce e vorba, poţi să cazi jos să mori! Te poţi aştepta la orice, că nu ştiam despre ce e vorba. Eu sunt corect şi lumea fotbalului mă cunoaşte. Să mi se aducă asemenea acuzaţii, e jenant”, a declarat Marius Baciu pentru Digisport la ieşirea de la Parchet.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.