Marin Dună: „Nu meritam să pierdem, dar acum nu avem timp să ne lamentăm”

  de Lucian Dănilă | 3 octombrie 2022, 8:41 AM | Sport

  1

  UTA a pierdut meciul de pe terenul echipei Farul în urma unei evoluții submediocre. Arădenii au pierdut pe terenul liderului, dar așa cum s-a întâmplat în mai multe astfel de cazuri, fanii nu au fost deranjați atât de scorul de la finalul partidei cât de felul în care arată echipa pe care o susțin.

  Avem cel mai penibil joc din Liga 1”, „Suntem cei mai slabi din Superliga”, „Nu legăm două pase, Poenarule”, „Am ajuns să-l regret pe nea Ionuț Badea”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii care au apărut ieri seară în mediul online.

  Marin Dună, colaboratorul lui Ilie Poenaru, crede totuși că UTA nu merita să piardă.

  Meci echilibrat, nu știu dacă merita cineva să câștige, cu o primă repriză în care am primit un gol din penalty la o greșeală. După aceea, am echilibrat jocul, de altfel cred că jocul a fost echilibrat pe toate durata lui. Ne-am creat două situații bune de a marca, nu ocazii mari de gol, cum – de altfel – nu au fost pe toată durata partidei, dar părerea mea este că nu meritam să pierdem acest joc.

  E adevărat că momentul psihologic a fost la acel penalty pe care l-a ratat Postolachi, se întâmplă, nu e nici un fel de problemă, o să mai rateze cât o să joace fotbal. Ne pare foarte rău, băieții sunt foarte triști în vestiar că am pierdut acest meci, dar trebuie să ne uităm la greșelile pe care le facem. Și mă refer aici la faza ofensivă, în special, pentru că nu ne-am creat ocazii. Într-adevăr, avem o problemă la atacul pozițional în terenul advers, ducem mingea relativ ușor aproape de careul advers, dar acolo se întâmplă ceva. Și această problemă n-am avut-o numai la jocul acesta, ci la mai multe jocuri.

  Trebuie să găsim mai repede cheița la acest aspect și să rezolvăm problema. Defensiv, eu spun că am stat destul de bine, cu anumite greșeli pe parcursul partidei. Farul nu și-a creat ocaziile pe care și le-a creat la meciurile precedente, în special aici la Constanța. Felicit Farul pentru modul cum a jucat până acum, deci e pe primul loc, e o echipă în formă, o echipă bună a campionatului, dar noi ne gândim la noi”, a spus Marin Dună, colaboratorul cu licență PRO al lui Ilie Poenaru.

  Marin Dună crede că UTA chiar ar fi putut câștiga dacă Postolachi ar fi transformat penalty-ul din minutul 59: „Cu siguranță era altul scorul, dar sincer vă spun, speram și la victorie. Pentru că aveam un om în plus, veneam cu entuziasm, cu gol marcat la echipa de pe primul loc și altfel era starea starea echipei”.

  În final, Dună spune că nu există timp pentru lamentări, programul care urmează fiind unul infernal. „Pe noi ne preocupă jocul, pentru că avem ceva probleme, în special la faza ofensivă și trebuie să găsim repede rezolvarea la această problemă. Ne așteaptă un program foarte greu, jucăm cu CFR, după ne așteaptă o dublă cu FCSB, campionat-cupă, Craiova. Deci avem un program foarte, foarte greu, nu avem timp să ne lamentăm”, a încheiat Marin Dună.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.