luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Marijan Maric, fotbalistul Ripensiei, a murit la doar 19 ani într-un accident rutier

  de - | 17 ianuarie 2022, 5:59 PM | Sport

  0

  Fotbalistul Marian Maric, un tânăr de doar 19 ani şi-a pierdut în această după amiază. Nu a avut nicio şansă după ce a fost implicat într-un accident mortal de circulaţie.

  Fotbalistul cu origini sârbe, născut la Vrsec, era împrumutat de Ripensia Timișoara la CSC Dumbrăvița, formație din Liga a 3-a. Tragedia s-a întâmplat chiar astăzi. Fundașul care a venit ca junior în România la formația LPS Banatul a căzut în rău cu mașina în această dimineața și a fost găsit decedat. Maric se afla cu încă un prieten în mașină, care din păcate, a decedat și el, scrie as.ro.

  „Nu ne găsim cuvintele…Marijan Marić, jucătorul Ripensiei, împrumutat la CS Dumbrăvița, a plecat dintre noi astăzi, în urma unui tragic accident de circulație. În aceste momente teribile, gândurile noastre se îndreaptă spre familia îndurerată. Sincere condoleanțe! Odihnește-te în pace, drag prieten!”, a fost mesajul postat pe Facebook de cei de la Ripensia Timișoara.

  Şi cei de la Dumbrăviţa, formaţia unde evolua Marijan Maric au rămas şocaţi când au aflat că tânărul a încetat din viaţă. „Încă o veste teribilă ne răscolește pur și simplu astăzi! Fundașul nostru Marijan Maric a încetat din viață azi dimineață, în urma unui tragic accident de circulație petrecut în Serbia. În vârstă de numai 19 ani, Marijan era împrumutat la echipa noastră de la Ripensia și era considerat un fotbalist de mare perspectivă, titular de drept în flancul drept al apărării”, spun cei de la Dumbrăviţa care au transmis şi mesajul antrenorului echipei, scrie as.ro.

  Foto: Costel Șerban

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.