Update Marian Juncan a murit în accidentul de azi dimineață din Micălaca! Avea 26 de ani și a murit strivit de stâlp…

  de Luci Precup | 23 octombrie 2016, 12:16 PM | Fântânele | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Duminică dimineața, la ora 6, un tânăr de 27 de ani din localitatea Tisa Nouă și-a încheiat conturile cu viața în urma unui îngrozitor accident produs din cauza vitezei. Acesta conducea un moped (îi putem spune categoria motocicletă deoarece capacitatea acestuia este de 500 cm³ și e obligatorie deținerea unui permis de conducere) pe Bulevardul Titulescu din zona Micălaca 300, pe direcția dintre fosta clinică Euromedic și Billa. La un moment dat, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul mopedului și s-a izbit de un stâlp de curent.

  În urma impactului acesta a murit, iar pasagerul din spatele său este internat în stare destul de gravă la spital.

  Conducătorul mopedului nu avea permis de conducere.

  Cei doi au fost la un bar din Arad , iar tânărul care este internat la spital avea o alcoolemie de 0,77 la mie. Nu se cunoaște deocamdată dacă și conducătorul mopedului era băut,a cest lucru urmând să se stabilească de către medicii legiști.

  UPDATE

  Marian Juncan a murit în accidentul de azi dimineață din Micălaca! Avea 26 de ani…

  Victima accidentului de azi dimineață din Micălaca, în zona dintre EuroMedica și Billa, se numește Marian Juncan. Tânărul avea 26 de ani, împliniți în urmăcu exact două săptămâni,la data de 9 octombrie, și locuia în satul Tisa Nouă, comuna Fântânele. Acesta a condus mopedul, iar în spatele său se afla un verișor al său, Petrișor Dongea, care a fost grav rănit.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.