Marian Covlea, fost secretar general al Federației Române de Judo, a încetat din viață

  de Andreea Daniela B. | 25 noiembrie 2022, 8:28 AM | Sport

  0

  Fostul Secretar General al Federației Române de Judo, Marian Covlea a încetat din viață după o lungă suferință.

  Conform, FRJ, el a fost născut în data de 16 februarie 1957 și a absolivit ASE București și Facultatea de Teologie. Profesor și lector universitar, Marian Covlea a fost un judoka veteran care a ocupat pe rând funcția de Secretar General și Președinte al Comisiei de Cenzori din cadrul FR Judo. „Pe această cale, Federația Română de Judo transmite sincere condoleanțe familiei și prietenilor”.

  Jelim! Jelim! Jelim! Dar sperăm… O triplă baterie surdă pentru tine, dragul meu!!! Vei rămâne veșnic în inima mea … frate, prieten, coleg. Să ne aștepți”, scriu apropiații pe Facebook.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.