joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Maria și-a pierdut viața la 23 de ani într-un tragic accident! (GALERIE)

  de Special Arad | 22 iunie 2015, 1:06 PM | Naţional

  0

  O tânără de 23 de ani, din comuna Vatra Moldoviţei, din cauza vitezei a pierdut controlul asupra maşinii pe care o conducea, răsturnându-se în albia unui pârâu. In urma impactului, şoferiţa a decedat, iar alţi trei pasageri din autoturismul ei s-au ales cu leziuni grave, scrie obiectivdesuceava.ro.

  „Tot ce-i mai bun… / Vine de acum… / La fel de frumos… / La fel de nebuni….:))”,  este postarea din urmă cu câteva zile a tinerei Maria Aneci, cea care și-a pierdut viața în acest accident. Trist… Pentru Maria nu mai vine nimic de acum…

  aneci 61

  Accidentul a avut loc ieri. Maria Aneci, de 23 de ani, din comuna Vatra Moldoviţei, în timp ce conducea autoturismul Volkswagen Golf, pe DJ 176 din direcţia Moldoviţa spre Vatra Moldoviţei, după o curbă uşoară spre stânga, din cauza vitezei a pierdut controlul asupra volanului, a derapat, izbindu-se violent cu laterala stânga de un copac situat pe partea dreaptă a drumului, după care s-a răsturnat pe cupolă în albia Pârâului Hăuceni, aflat la o diferenţă de nivel de 3,60 de metri.

  Maria a decedat în drum spre spital. În momentul producerii accidentului, în maşină mai erau Gheorghe Răzvan Porşega, de 28 de ani, Ionel Găiniceanu, de 35 de ani şi Andrei Semco, de 19 ani, toţi din satul Paltinu, comuna Vatra Moldoviţei. Ei au fost transportaţi la spital pentru a primi îngrijiri medicale, scrie obiectivdesuceava.ro.

  Gheorghe Răzvan Porşega a fost transportat la Spitalul Câmpulung Moldovenesc, iar apoi transferat la Spitalul Judeţean Suceava, fiind diagnosticat cu traumatism cranio – cerebral, contuzie toraco – abdominală, în observaţie fracturi costale, conştient. Ionel Găiniceanu a fost transportat la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc, unde a primit diagnosticul de TCC, traumatism coloană cervicală, traumatism toraco – abdominal, conştient, etilism. Andrei Semco a fost dus cu ambulanţa direct la Spitalul Judeţean Suceava, fiind diagnosticat cu TCC, traumatism abdominal, etilism acut.

  FOTO: obiectivdesuceava.ro

  Vezi mai jos mesajele prietenelor sale…

  aneci 11

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.