miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Marcel Ciolacu ar accepta să fie ministru al Apărării

  de - | 30 octombrie 2022, 11:25 AM | Politikos

  0

  Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, la Buzău, că ar accepta să fie ministru al apărării, după demisia lui Vasile Dîncu, dar „trebuie să decid care sunt exact priorităţile PSD şi unde m-au împins colegii mei”, potrivit Digi24.ro.

  Întrebat dacă ar accepta funcția de ministru al Apărării, Marcel Ciolacu a declarat: „Categoric, da. Întotdeauna e o mare mândrie să fii ministru al Apărării, dar în acest moment cred că trebuie să decid care sunt exact priorităţile PSD şi unde m-au împins colegii mei. Momentan sunt preşedintele Camerei Deputaţilor şi preşedintele PSD. Nu cred că este momentul în care eu să iau o decizie ca eu să fiu ministru. Eu am spus că pentru orice om este o onoare”.

  Liderul social-democraţilor a adăugat că există un acord politic pe care PSD îl respectă şi a mai precizat că ar trebui să aibă loc luni o şedinţă a coaliţiei, urmată săptămâna viitoare de un Consiliul Politic Naţional al PSD care să desemneze persoana pentru portofoliul Apărării, după demisia din funcţie a lui Vasile Dîncu.

   

  Citește și: Premierul Nicolae Ciucă, ministru interimar al Apărării Naționale – Special Arad · ultimele știri din Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.