Maratonul de la Cluj, eveniment plin de arădeni!

  de Lucian Dănilă | 14 aprilie 2014, 4:59 PM | Sport

  0

  În data de 13 aprilie 2014 o parte din echipa Clubului Sportiv Experienţa Multisport s-a aflat la Cluj-Napoca pentru a participa la Maratonul Internaţional Cluj-Napoca. Cei care au reprezentat Clubul Sportiv Experienţa Multisport au participat la următoarele curse: maraton individual, semimaraton, ştafetă – masculin şi ştafetă – feminin.

  Participanţii la maraton individual au fost Bugari Alin Domnosie şi Brădean Cornel. Pentru semimaraton au intrat în cursă: Glogoveţan Adrian – Gelu, Ghinga Olga – Iulia, Trofin Daniel, Moşion Gheorghe, Neş Ioan, Săcmărean Dan şi Iacob Daniel – Cristian.

  Pentru ştafeta feminină au făcut echipă Ghinga Olga – Iulia, Reghiş Ioana, Dincea Manuela şi Diana Miazga; iar pentru ştafeta masculină Dincea Lucian, Herman Sorin, Ghinga Radu – Mircea şi Kalman Ambruş.

  Pentru Iacob Daniel – Cristian, Trofin Daniel şi Dan Săcmărean aceasta a fost prima participare la un semimaraton, participare încheiată cu bine. Moşion Gheorghe a făcut şi de această dată senzaţie, fiind cel mai în vârstă partcipant la categoria semimaraton şi finalizând cursa în aplauzele publicului de pe stadion.

  Ştafeta feminină formată din Ghinga Olga – Iulia, Reghiş Ioana, Dincea Manuela şi Diana Miazga a obţinut locul III, iar ştafeta băieţilor formată din Dincea Lucian, Herman Sorin, Ghinga Radu – Mircea şi Kalman Ambruş a obţinut locul V.

  Ghinga Olga –Iulia a obţinut şi locul I la categoria de vârstă, în proba de semimaraton individual cu un timp de 1:36:15.

  Cu 16 participanţi, Clubul Sportiv Experienţa Multisport a dat una dintre cele mai consistente echipe prezente la acest eveniment, se arată într-un comunicat remis de cei de la Experiența Multisport.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.