Manifest pentru sănătatea Pământului – ediția a II-a

  de [email protected] | 13 June 2014, 1:25 PM | Eco | Știri Arad

  0

  Consiliul Județean Arad, Centrul Cultural Județean Arad, Inițiativa Ecologistă Europeană și Pro Familia organizează cea de-a doua ediție a evenimentului cultural-ecologist “Manifest pentru sănătatea Pământului”.

  Ediția din acest an își propune să scoată în evidență  inventivitatea și talentul elevilor din școlile arădene, atât pe partea de proiecte ecologiste cât și pe partea artistică. Un alt obiectiv urmărit de  organizatori este  descoperirea talentelor artistice din judeţul Arad, dar și stabilirea unei modalităţi prin care să îi reunească pe arădenii pentru care grija asupra mediului și pentru valorile adevărate reprezintă o preocupare de zi cu zi.

  Sâmbătă, 14 iunie a.c. şi duminică, 15 iunie a.c., în spaţiul primitor al Centrului Cultural Judeţean Arad (str. G. Bariţiu, nr. 16) începând cu orele 19.oo se va desfăşura finala concursului din cadrul evenimentului cu participarea celor mai valoroase echipaje eco. Publicul arădean este invitat astfel să participe la spectacolul artistic susţinut de membrii echipajelor şcolare, precum şi de alţi artişti.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.