Mandate de executare a pedepsei închisorii, puse în aplicare de polițiștii arădeni

  de Special Arad | 15 iunie 2018, 11:05 AM | Știri Arad

  0

  (foto: Arhivă)

  Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii.

  Împreună cu polițiștii din Păuliș, a fost pus în executare un mandat de aducere, emis de magistrații Curții de Apel Timișoara pe numele unui tânăr de 23 de ani, din Păuliș. Pe numele acestuia, autoritățile germane au emis un mandate european de arestare, pentru săvârșirea de infracțiuni pe teritoriul acestui stat. Tânărul a fost depus în Penitenciarul Timiș.

  Pe raza municipiului a fost depistat un bărbat de 43 de ani, din Gurahonț, care are de executat o pedeapsă cu închisoarea de 2 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

  Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.