joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mămicile din Arad organizează, în acest weekend, Târgul Baby Pumpkin

  de Andrei Fuliaș | 19 octombrie 2018, 7:04 PM | Știri Arad

  0

  În acest weekend, la Arad, va avea loc cea de-a VIII-a ediție a Târgului Baby Pumpkin, organizat de către mămicile de la Baby Bazar, Tina Coroban și Paula Tamaș.

  Evenimentul va avea loc la sala de evenimente „Maria Ballroom”, situată în zona UTA, lângă biserica ortodoxă aflată în construcție. Mai exact, este vorba despre fosta cantină a fabricii UTA.

  Potrivit organizatorilor, mămicile pot găsi, la acest târg, articole pentru copii și multe alte surprize, expozanții fiind o mulțime de alte mămici, care oferă spre vânzare articole noi sau second-hand, pe care nu le mai folosesc copii lor. Totodată, mămicile vânzătoare promit prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

  Intrarea în cadrul Târgului Baby Pumpkin va fi liberă, însă vizitatorii/cumpărătorii pot face donații către Asociația „Copilul din Mine”, participând astfel și la o tombolă cu premii, acestea fiind oferite de către organizatori și expozanți.

  „Banii adunați din donații vor fi folosiți pentru a cumpăra haine și încălțăminte pentru copilașii care provin din familii cu venituri foarte mici”, spune Tina Coroban, unul dintre organizatori.

  Târgul Baby Pumpkin va fi deschis sâmbătă, între orele 10:00 și 18:00, respectiv duminică, între orele 10:00 și 17:00.

  Mai multe detalii despre acest târg puteți găsi pe pagina de Facebook Baby BAZAR Arad sau pe pagina evenimentului Baby Pumpkin.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.