Mama și copilul, loviți de mașina de la Polaris pe trecerea de pietoni de pe 6 Vânători! (FOTO – VIDEO)

  de Lucian Dănilă | 14 July 2014, 2:11 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad | Video

  0

  O femeie de 22 de ani a fost călcată în această după amiază pe trecerea de pietoni de la intersecția dintre Calea Aurel Vlaicu și strada 6 Vânători. Ea trecea pe trecere ținându-l de mână pe fiul său, moment în care a fost călcată pe picior de mașina de la Polaris care tocmai virase la dreapta.

  Datele sunt confuze, nici polițiștii neputând spune – încă – ce s-a întâmplat cu adevărat. Variantele sunt mai multe, câți martori, atâtea variante, sau cam asta a fost senzația la fața locului.

  IMG_1909

  Din datele noastre, se pare că femeia în vârstă de 22 de ani s-a angajat să traverseze strada, la câțiva metri de trecerea de pietoni, dar la momentul impactului se afla la foarte mică distanță de „zebră”. Șoferul mașinii de la Polaris spune că nu a văzut-o, deoarece victima a trecut când semaforul arăta culoarea roșie. A trecut cu o roată peste piciorul ei, iar martorii spun că acesta când a auzit strigătele femeii, s-a speriat, și a pus schimbătorul de viteze pe poziția marșarier trecându-i, din nou, peste picior!

  „Am auzit strigăte groaznice”, spune una dintre participantele la trafic.

  La momentul în care am ajuns noi, femeia era în ambulanță și primea îngrijiri medicale, la fel și copilul care era julit pe picioare și pe mâini. În tot acest timp, inspectorul șef Răzvan Meszar îl liniștea pe soțul femeii și pe sora acesteia, cea din urmă văzând efectiv ce s-a întâmplat. „Nu pot să vorbesc acum pentru că sunt în stare de șoc”, ne-a transmis sora victimei.

  Ambele victime, atât mama, Păun M. de 22 de ani, cât și copilul ei, au fost transportate la Spitalul Clinic Județean pentru îngrijiri medicale.

  Tamponare cu mașina de la Polaris chiar în timpul anchetei polițiștilor!

  Un alt moment halucinant s-a petrecut chiar în timp ce polițiștii își desfășurau ancheta. O altă femeie, aflată la volanul unei Dacia Logan vișinii, nu a reușit să vireze cât trebuia la intrarea pe strada 6 Vânători și a lovit cu partea din stânga față scara mașinii de la Polaris! A fost doar o banală tamponare, femeia alegându-se cu un far spart.

  IMG_1926

  URMĂRIȚI IMAGINI ȘI DECLARAȚII PE VIDEO

  FOTO: LUCIAN DĂNILĂ

  VIDEO: CĂLIN BIBE

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.