marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mamă „criminală” care pune în pericol viața copiilor și a participanților la trafic! (VIDEO)

  de Lucian Dănilă | 11 septembrie 2015, 11:38 AM | Naţional

  0

  La o săptămână după ce v-am prezentat depășirea „criminală” a unui șofer de autocar din Bistrița-Năsăud, în spațiul virtual a apărut un nou filmuleț cu o șoferiță la fel de „criminală”, tot din același județ.

  De data asta, șoferița conduce o mașină de familie, iar manevrele pe care le face ea pe drumul european 576 pun în pericol zeci de participanți la trafic. Femeia, deși se vede clar că se află alături de copii, riscă extrem de mult: trece pe linia continuă, întră în depășire chiar dacă din sens opus circulă alte autoturisme, iar distanța față de cei din fața sa este deseori una neregulamentară, scrie Vocea Transilvaniei.

  Manevrele repetate şi inconştiente, după parerea mea prostie dusă la un nivel la care discernământul este făcut praf iar viaţa celorlalţi nu contează… nu valorează nimic. Este vorba de E 576, binecunoscuta legătura între Cluj si Dej… o rută plină de surprize însă… această femeie cu semn de începător şi doi copii care se plimbă… sar prin habitaclu fără nicio problemă… cred că a depăşit limitele normalului, a atins limitele pericolului public”, scrie cel care a realizat filmuleţul, potrivit sursei citate.

  VEZI VIDEO

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.