Mama bătăușei din Târgu Jiu lucrează la Protecția Copilului în timp ce copilul ei agresează alți minori

  de - | 12 septembrie 2020, 9:27 AM | Naţional

  1

  Cea mai controversată bătaie care a avut loc în ultima vreme este chiar una în care personajele principale sunt niște minore. Fata din Târgu Jiu care a agresat, scuipat, jignit și care și-a bătut joc de o copilă de doar 13 ani a ajuns în arest pentru 24 de ore după ce clipul video cu bătaia a ajuns în mediul online.

  Citește și Amendă de doar 500 de lei pentru cele ce au scuipat, bătut și batjocorit o fată de doar 13 ani din Târgu Jiu

  După mai multe investigații s-a aflat un detaliu care ar putea să șocheze. Conform CampaniaStopBullyRo, cei care au și făcut cazul cunoscut, mama ei este angajată la Protecția Copilului de aproximativ 18 ani. În timp ce aceasta își face treaba într-o instituție atât de importantă, fiica ei are un comportament ieșit din comun și de o agresivitate rar întâlnită, mai ales la o vârstă atât de fragedă.

  Amintim și că cele implicate au primit amenzi de 500 de lei pentru că aceasta a fost suma maximă admisă, însă lucrurile nu rămân așa, ancheta fiind în desfășurare.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.