sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Majoritatea destinațiilor turistice preferate de români au fost redeschise

  de - | 2 iunie 2020, 8:57 AM | Internaţional | Turism

  0

  Plaja Gerakas, Zakynthos, Grecia (foto: Wikimedia Commons)

  1 iunie a fost ziua marilor redeschideri în unele dintre destinaţiile turistice preferate de români, informează Știrile ProTV.

  Mai multe hoteluri din Grecia primesc din nou turişti, deşi numărul celor care au făcut rezervări este extrem de mic.

  În Italia, Colosseumul şi Muzeele Vaticanului așteaptă oaspeți, la fel şi restaurantele şi cafenelele din Turcia.

  Românii vor avea voie să meargă în Grecia sau în Turcia din 15 iunie, dar, cel puţin pentru moment, la întoarcerea în ţară trebuie să între în auto-izolare pentru 14 zile.

  În Turcia, restaurantele și cafenelele asteaptă clienți. La fel și plajele și muzeele, începând de ieri. Barurile și cluburile de noapte rămân în continuare închise.

  În Olanda, 1 iunie a adus o serie de măsuri relaxate. Ademeniți de vremea caldă, cu mic cu mare, oamenii au animat această plajă de la Marea Nordului. Printre ei și nemți, care au profitat de libera circulație în țara vecină. Conform noilor reguli, barurile și restaurantele pot găzdui până la 30 de clienți în interior, cu condiția să fie păstrată distanța fizică. Pentru terase nu există o limită de persoane, dar și în acest caz oaspeții trebuie să stea la depărtare unii față de ceilalți.

  Sursa: stirileprotv.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.