vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Moscova o amenință pe Maia Sandu, după ce a declarat că Putin va fi arestat dacă va intra în Moldova

  de - | 24 mai 2023, 5:16 PM | Internaţional

  0

  Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat ieri jurnaliștilor că țara sa va respecta decizia Curții Penale Internaționale și îl va aresta pe Vladimir Putin, în cazul în care acesta va ajunge pe teritoriul Moldovei. Declarația ei nu a rămas fără reacție la Moscova. Prim-vicepreședintele Comitetului Internațional al Consiliului Federație Ruse (camera superioară din Parlament), Vladimir Jabarov, a avertizat că Rusia poate deschide un dosar penal împotriva ei, scrie Biziday.ro, citând Euronews.ro și Eurointegration.com.ua.

  „Se pare că doamna Maia Sandu, cetățean al României, care ocupă funcția de președinte al Moldovei, «are ceva la cap». Comisia de Investigații a Federației Ruse are toate motivele să deschidă un dosar penal împotriva lui Sandu și să o treacă pe lista persoanelor urmărite internațional, din cauza faptului că a amenințat că îl va aresta pe președintele Rusiei. Ea a visat că șeful Marii Rusii va veni în țara ei, a cărei economie și bunăstare depind complet de Moscova“, a scris Jabarov pe Telegram.

  Sursa: Biziday.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.