marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mai sunt câteva ore! „Produs în Arad” își deschide oficial porțile

  de Special Arad | 6 august 2021, 1:37 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. „Produs în Arad” își deschide oficial porțile sâmbătă, 7 august, ora 10.00. Aradul produce. Produce mult, frumos și gustos, produce unic. Târgul „Produs în Arad”, devenit deja tradiție, se desfășoară în acest week-end, sâmbătă și duminică, pe platoul din fața Consiliului Județean. Deschiderea evenimentului are loc sâmbătă, la ora 10.00, și vă așteptăm, în număr cât mai mare să ne bucurăm împreună de tot ceea ce are Aradul mai frumos și mai bun.

  Scopul acestui târg, aflat la cea de-a treia ediţie, este de a promova producătorii arădeni şi de a susţine comercializarea produselor realizate în judeţul nostru, indiferent că vorbim de industria alimentară, produse agricole sau obiecte artizanale.

  Producătorii locali reprezintă emblema Aradului, sunt ambasadorii noştri contribuind foarte mult la promovarea și dezvoltarea turismului arădean.

  „Produs în Arad” se adresează consumatorilor şi societăţilor locale pentru că sporeşte încrederea în produsele locale, dar dezvoltă şi sentimentul de apartenenţă la comunitate.

  La ediția din acest an a târgului vor participa 45 de producători locali (meșteri populari, artizani, legumicultori etc).

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.