joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Mai mulți, mai puternici! Familia ISU se extinde

  de Special Arad | 8 aprilie 2022, 3:38 PM | Știri Arad

  0

  (foto: ISU Arad)

  Patruzeci și cinci de tineri s-au alăturat pompierilor militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Vasile Goldiș” al județului Arad, ca urmare a promovării concursului de soldați profesioniști.
  Ziua depunerii Jurământului Militar a fost, pentru toti tineri soldați, una dintre cele mai frumoase din viaţa lor.
  Astăzi, când s-au legat prin jurământ faţă de ţară, doi tineri arădeni, unul de la Centrul de Pregătire Ineu iar celălalt de la Centrul de Pregătire Arad, au ales să se lege şi prin dragoste faţă de iubitele lor.
  Ei au decis să îşi ceară iubitele în căsătorie în fața a zecilor de viitori colegi militari.
  Răspunsul a venit plin de emoție și bucurie din partea amândurora; un mare și călduros DA! În perioada următoare, cei 45 de Soldați Gradați Profesioniști vor efectua un instructaj temeinic de inițiere, perfecționându-se și pregătindu-se astfel încât să se alăture misiunilor de salvare ale pompierilor arădeni.
  Comanda ISU Arad le-a urat bun venit în familia noastră și i-a asigurat de tot sprijinul necesar în cariera militară!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.