Mai multe persoane, unele condamnate pentru trafic de minori, încarcerate în Penitenciarul Arad

  de Special Arad | 16 June 2022, 11:30 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de magistrații Judecătoriei Medgidia, pe numele unui tânăr de 23 de ani, din județul Constanța, condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 6 luni, pentru tâlhărie calificată.

  Mai departe, un tânăr de 24 de ani, din Arad, a fost condamnat de magistrații Tribunalului Arad la o pedeapsă de 6 ani, pentru trafic de minori și lipsire de libertate în mod ilegal. La aceeași pedeapsă privativă de libertate, pentru săvârșirea acelorași infracțiuni, a fost condamnat un tânăr de 23 de ani, din județul Vaslui.

  În continuare, împreună cu polițiștii Secției 7 Rurală Lipova, a fost pus în executare mandatul de executare a pedepsei închisorii emis de magistrații Tribunalului Arad, pe numele unei tinere de 21 de ani, din Păuliș, condamnată la o pedeapsă de 4 ani și 3 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori, șantaj și pornografie infantilă.

  Toți cei în cauză au fost încarcerați în Penitenciarul Arad.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.