Mai multe localități din Arad au fost lăsate fără apă din cauza unei avarii

  de Special Arad | 12 aprilie 2021, 12:23 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat  

  Compania de Apă Arad anunță că se intervine pentru localizarea si remedierea unei avarii care a apărut la rețeaua de distribuție. Sunt afectate localitățile: Miniș, Barațca, Păuliș și Ghioroc ( zona de la str. Crișan spre localitatea Păuliș) unde alimentarea cu apă este întreruptă. Compania de Apă Arad cere scuze abonaţilor afectaţi de această întrerupere şi îi asigură că echipele de intervenţie se află pe teren şi încearcă să remedieze avaria în cel mai scurt timp”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.