joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Mai multe curse de autobuz în județul Arad. Au fost suplimentate curse pe mai multe trasee

  de Special Arad | 27 aprilie 2018, 8:21 AM | Administraţie

  0

  Consiliul Judeţean a actualizat Programul de transport public judeţean de persoane, aducând unele modificări, fie prin suplimentarea curselor pe anumite trasee, fie ajustarea orelor de plecare/sosire.

  „Am adus aceste modificări în urma consultărilor cu cetăţenii, chiar dacă introducerea unor noi curse înseamnă suplimentarea costurilor. De asemenea, am ajustat orarul de plecări şi sosiri, în funcţie de interesul cetăţenilor. Dorim să oferim condiţii de transport de calitate şi în bună siguranţă, conform doleanţelor cetăţenilor, cât şi a posibilităţilor Companiei de Transport Public, raportate la resursele materiale, la cele umane şi la disponibilităţile parcului auto”, a afirmat Iustin Cionca, preşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

  Prin Hotărârea adoptată de Consiliul Judeţean s-au adus modificări, prin introducerea unor curse, supliemnarea altora sau ajustarea orarului pe următoarele relaţii:

  1. Arad-Horia şi retur
  2. Arad-Dorobanţi şi retur
  3. Arad-Zimandu Nou şi retur
  4. Arad-Livada-Zimandu Nou şi retur
  5. Arad-Sînpaul şi retur
  6. Arad-Turnu şi retur
  7. Arad-Lipova-Săvârşin şi retur
  8. Ghioroc-Covăsînţ şi retur
  9. Chişineu Criş-Mişca-Zerindu Mic-Vînători şi retur

  Hotărârea Consiliului Judeţean a fost votată în unanimitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.