Mai multe baruri şi restaurante dintr-unul dintre oraşele unde se desfăşoară Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia, evacuate în urma unei ameninţări cu bombă

  de Special Arad | 27 iunie 2018, 8:38 AM | Internaţional

  0

  Mai multe baruri şi restaurante din Rostov-on-Don, unul dintre oraşele unde se desfăşoară Campionatul Mondial de Fotbal, au fost evacuate după ce poliţia a primit ameninţări cu bomba, au informat autorităţle ruse, relatează Mediafax, citând site-ul postului Channel News Asia.

  “Pe 26 iunie, poliţia a primit o serie de telefoane privind dispozitive explozive care ar fi fost în localitatea Rostov-on-Don”, a informat poliţia locală într-un comunicat.

  Ulterior, autorităţile au informat că nu există niciun pericol.

  “Poliţia a făcut toate verificările necesare şi nu a găsit niciun obiect periculos”, au informat autorităţile.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.