duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Mai e o zi până la Supermaratonul Arad-Bekescsaba. Vezi programul și traseul

  de Special Arad | 16 mai 2014, 1:34 PM | Sport

  0

  Cea de-a XVII-a ediție a supermaratonului Bekescsaba – Arad – Bekescsaba stă să înceapă sâmbătă, cu pornirea din Ungaria.

  Supermaratonul se desfășoară în două zile, 17 și 18 mai, iar traseul este următorul:

  Ziua 1 (sâmbătă) – Bekescsaba – Battonya – PCTF – Tunu – Variaș – Arad;

  Ziua 2 (duminică) – Arad – Variaș – Turnu – PCTF – Battonya – Bekescsaba;

  Maratonul se desfășoară pe o distanță totală de 200km, între Arad și Bekescsaba, pe traseul menționat mai sus, fiind 100km.

  În municipiul Arad, concurenții vor parcurge următorul traseu: str. Poetului – Făt Frumos – Calea Aurel Vlaicu – Piașa UTA – Piața Gării – Podgoria – Bulevardul Revoluției – Piața Primăriei.

  Reamintim că Poliția Locală Arad îndeamnă șoferii ca sâmbătă între orele 08:00 și 22:00 să nu-și parcheze mașinile pe Bulevardul Revoluției, între străzile Crișan și Horia.

  Totodată, pe tot traseul din municipiul Arad semafoarele vor funcționa pe culoarea galben intermitent, pentru a facilita buna desfășurare a evenimentului.

  Astfel, concurenții sunt așteptați să sosească sâmbătă, în Piața Primăriei, după prima zi de concurs, între orele 14:00 și 21:00.

  În cea de-a doua zi de concurs, startul se va da la ora 09:00 din Piața Primăriei, participanții fiind nevoiți să parcurgă același traseu, dar în sens invers.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.