Mai e o zi până la Supermaratonul Arad-Bekescsaba. Vezi programul și traseul

  de Special Arad | 16 mai 2014, 1:34 PM | Sport

  0

  Cea de-a XVII-a ediție a supermaratonului Bekescsaba – Arad – Bekescsaba stă să înceapă sâmbătă, cu pornirea din Ungaria.

  Supermaratonul se desfășoară în două zile, 17 și 18 mai, iar traseul este următorul:

  Ziua 1 (sâmbătă) – Bekescsaba – Battonya – PCTF – Tunu – Variaș – Arad;

  Ziua 2 (duminică) – Arad – Variaș – Turnu – PCTF – Battonya – Bekescsaba;

  Maratonul se desfășoară pe o distanță totală de 200km, între Arad și Bekescsaba, pe traseul menționat mai sus, fiind 100km.

  În municipiul Arad, concurenții vor parcurge următorul traseu: str. Poetului – Făt Frumos – Calea Aurel Vlaicu – Piașa UTA – Piața Gării – Podgoria – Bulevardul Revoluției – Piața Primăriei.

  Reamintim că Poliția Locală Arad îndeamnă șoferii ca sâmbătă între orele 08:00 și 22:00 să nu-și parcheze mașinile pe Bulevardul Revoluției, între străzile Crișan și Horia.

  Totodată, pe tot traseul din municipiul Arad semafoarele vor funcționa pe culoarea galben intermitent, pentru a facilita buna desfășurare a evenimentului.

  Astfel, concurenții sunt așteptați să sosească sâmbătă, în Piața Primăriei, după prima zi de concurs, între orele 14:00 și 21:00.

  În cea de-a doua zi de concurs, startul se va da la ora 09:00 din Piața Primăriei, participanții fiind nevoiți să parcurgă același traseu, dar în sens invers.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.