miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Magistrații au respins contestația lui Nicolae Ioțcu. Acesta rămâne în arest la domiciliu

  de - | 15 septembrie 2015, 12:25 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  UPDATE: Judecătorii au respins contestația depusă de avocații președintelui Nicolae Ioțcu. Astfel, acesta va rămâne în arest la domiciliu.

  (10.09.2015) Știri Arad. În baza art. 348 Cod de procedură penală, raportat la art. 207 al. 4 C.p.p., Tribunalul Timiș a menţinut măsura preventivă a arestului la domiciliu cu privire la inculpatul Ioțcu Nicolae, urmând ca legalitatea şi temeinicia măsurii arestului la domiciliu să fie verificată din nou, înainte de expirarea termenului de 30 de zile prevăzut de lege, respectiv data de 09.10.2015.

  În baza art. 242 C.p.p., Tribunalul a respins cererea de revocare sau înlocuire a măsurii arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar sau a controlului judiciar pe cauţiune formulată de inculpatul Ioțcu Nicolae., prin apărători aleşi, ca nefondată.

  Avocații președintelui suspendat au anunțat că vor depune contestație.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.