joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Magazinele din Lipova, luate cu asalt de polițiști. Ce au găsit aceștia

  de Special Arad | 15 mai 2020, 3:47 PM | Lipova | Știri Arad

  0

  Comunicat. Polițiștii orașului Lipova, împreună cu cei ai secțiilor rurale 7 Lipova și 8 Săvârșin au desfășurat, ieri, o acțiune de amploare pe raza de competență, pentru depistarea persoanelor și societăților comerciale care nu respectă prevederile legale.

  În urma activităților desfășurate au fost aplicate 35 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 8.760 de lei, după cum urmează:

  • 26 conform O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice;
  • 5 conform Legii 12/1990, privind activitățile de comerț;
  • 2 conform Legii 61/1991 R, privind ordinea și liniștea publică;
  • 2 conform altor acte normative.

  În incinta unei societăți comerciale de pe raza localității polițiștii au depistat 1.800 de țigarete netimbrate și timbrate necorespunzător, susceptibile a proveni din contrabandă, care erau oferite spre comercializare. De asemenea, a mai fost găsită suma de 1.433 de lei, care nu a putut fi justificată prin bonurile de casă, susceptibilă a proveni din vânzarea țigaretelor.

  Tigaretele și banii au fost indisponibilizați în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru contrabandă.

  Aceste acțiuni se vor desfășura și în perioada următoare, în municipiu și județul Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.