joi, 18 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Magazin Profi, inundat cu fum. A luat foc un panou electric

  de Special Arad | 30 septembrie 2022, 10:30 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta fără flacără, la nivelul unui panou electric aflat în interiorul unui birou din magazin. Întrucât magazinul a fost inundat cu fum, pompierii militari arădeni au acționat pentru ventilarea încăperii și lichidarea incendiului. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unei persoane de sex feminin care a suferit un atac de panică.

  Aceasta nu a fost transportată la spital. Toate persoanele aflate în interior s-au autoevacuat în condiții de siguranță înainte ca echipajele să ajungă la locul evenimentului. Incendiul a fost lichidat prompt, în limitele găsite, în aproximativ 15 minute. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric.

  Incendiul a fost lichidat prompt, în limitele găsite, în aproximativ 15 minute. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.