joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Magazie cu rumeguș, în flăcări din cauza unei țigări aprinse aruncată la întâmplare

  de Ioana Costaș | 6 decembrie 2023, 2:44 PM | Știri Arad

  0

  (foto: ISU Arad)

  Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad anunță că Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit în această dimineață pentru stingerea unui incendiu la o anexă cu rol de magazie rumeguș, în municipiul Arad. „La sosirea celor două echipaje de intervenție incendiul se manifesta generalizat și violent la întreaga magazie de aproximativ 30 de metri pătrați, cu posibilitate de propagare la casa de locuit. Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite fără a produce alte pagube, casa de locuit fiind salvată. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind «țigară aruncată la întâmplare»”, au transmis reprezentanții ISU Arad.

  Potrivit acestora, pompierii au stins mai multe incendii – în ultimele 48 de ore – toate având loc la nivelul coșurilor de fum.

  „În ultimele 48 de ore, subunitățile de intervenție din județ au executat misiune de stingere pentru alte trei incendii, toate la nivelul coșurilor de evacuare a fumului. Acestea au fost stinse în limitele găsite , fără a afecta suprafețe mari din acoperișul caselor”, au mai precizat pompierii.

  Citește și: Acoperișul unei case a luat foc la Vladimirescu din cauza unui scurtcircuit

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.