MAE a emis o atenționare de călătorie în Ungaria pentru următoarele 2 zile

  de - | 4 June 2022, 9:09 AM | Internaţional

  0

  Ministerul de Externe a emis o atentionare de călătorie pentru românii care se află sau intenţionează să se deplaseze în/prin Ungaria. Pentru perioada Rusaliilor catolice, duminică şi luni, autorităţile locale vor impune restricţii de circulaţie pentru camioanele de mare tonaj (peste 7,5 tone).

  Restricţiile sunt aplicate în zilele de 5 şi 6 iunie, în intervalul orar 6,00 – 22,00, potrivit Agerpres.

  Transporturile de animale vii, bunuri perisabile, combustibil şi alte bunuri de primă necesitate nu se supun acestor restricţii. De asemenea, transporturile umanitare sunt exceptate de la restricţiile de circulaţie, potrivit unui comunicat de presă citat de Agerpres.

  Cetăţenii români afectaţi pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Ambasadei României la Budapesta, +3613847689, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

  Sursa: Digi24.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.