sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Măduța investește în fotbal! Nu e glumă: Serie A sau Premiere League?

  de Lucian Dănilă | 26 august 2015, 12:29 PM | Recomandările editorilor | Sport

  4

  Deputatul Flavius Măduța investește, din nou, în fotbal. Este cunoscut faptul că actualul parlamentar are câțiva ani petrecuți în fotbal, atât în calitate de jucător, când era mai tânăr, cât și în funcții de conducere la West Petrom Pecica, Șoimii Lipova sau FC Arad Telecom.

  Măduța se pare că a mirosit foarte bine de această dată, el investind într-un fenomen fotbalistic care câștigă tot mai mulți adepți în Arad și în România. Este vorba despre minifotbal, adică fotbalul disputat pe teren sintetic de dimensiuni reduse, jucat în România în sistemul de 5 plus 1, sau 4 plus 1.

  Mai precis, de câteva zile, deputatul a achiziționat baza sportivă Serie A – Bendea, acolo unde foarte mulți arădeni preferă să joace la nivel de amatori, dar tot acolo se joacă și cele patru campionate din Liga Desavoia. Flavius este și proprietar de echipă la Liga Desavoia, el fiind atât sponsor cât și jucător al formației Premiere Arad, echipă care a câștigat Cupa Ligii Desavoia în luna ianuarie și a participat în această vară, cu rezultate bune, la turneul final al Cupei României la Minifotbal desfășurat la Roman. Mai mult, Flavius Măduța a fost unul dintre sponsorii Campionatului Național de Minifotbal care a avut loc în urmă cu două luni chiar la baza sportivă Serie A din Arad.

  Nu știm exact cifrele, dar se pare că fostul patron al bazei, un italian, chiar cel care a construit cele două terenuri și clădirea în care se află restaurantul și vestiarele, ar fi încasat o sumă în euro cu multe zerouri. Din informațiile noastre, noul administrator este fostul jucător al echipei UTA, actualmente arbitru la Liga a 4-a și jucător la Premiere Arad, Alex Gornic.

  Avem două nedumeriri legate de noua achiziție a lui Flavius Măduța:

  1. Oare va schimba numele bazei sportive din Serie A în Premiere League, dat fiind că una dintre firmele sale se numește Premiere?

  2. Dacă nici până acum primarul Falcă nu a fost deloc interesat să asfalteze strada care duce la baza sportivă Serie A, o va face acum?

  3. Așteptăm, așa cum e normal, un update al declarației de avere a parlamentarului în urma acestei tranzacții. 

  FOTO: Flavius Măduța alături de președintele Federației Române de Minifotbal, Ioan Onicaș (cel din stânga)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. In loc sa il preocupe pe domnul deputat problemele orasului si inclusiv a colegiului unde este deputatsi reprezinta pe acei oameni vedem ca tot la cateva luni domnul Maduta face cate o afacere :))))) frumos cesa mai spunem , spor la afaceri , in timp ce poporul e sarac lipit domnul deputat achizitioneaza si achizitioneaza si achizitioneaza…..:)))))) superba Romanie

   --2 voturi
   +1
   -1
  2. pt pestele urat mirositor

   Acest Maduta, pe care cu „supusenie” il ridici in slavi, a furat in anii in care a fost vames, de nu ai tu timp sa-i numeri banii. I se spunea campionu’ spagii!
   Nu trecea bax de tigari, in sau in afara tarii, fara sa-si ia cotizatia aferenta.
   Probabil esti vreun coleg spagar de-al dansului, de te tot iei de cititorii special Arad.
   Te anunt ca in 2012 in Parlament, au ajuns toti incompetentii si agramatii Romaniei!
   Asa a ajuns alde Maduta si alti caraghiosi de nivelul lui, la carma legislativului!
   Este o rusine a acestui oras, un parlamentar absolut absent in privinta interventiilor in prezidiul camerei deputatilor!
   Nu i-au ajuns anii de chiul si spaguiala din perioada cand vamuia cetatenii ce tranzitau Ro!
   Este creatia soferului de la Electrica, Caprar…deci??
   Daca ma provoci, iti dau spete concrete, cu iz penal….

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.